30 november 2012

Mailstore Home - Backup al je mail

Uitstekend programma om een backup te maken van al je e-mail. Van huis uit ondersteunt Mailstore heel veel soorten e-mail accounts (Gmail, Yahoo, Microsoft Exchange, POP3, IMAP, etc...). Het enige wat je hoeft te doen is de account gegevens in te vullen van je e-mail account(s). Vervolgens klik je op Archive E-mail en leun je achterover. Je kunt ervoor kiezen om al je e-mail te backuppen, bepaalde mappen en/of berichten van voor een bepaalde datum. Standaard worden berichten niet verwijderd tijdens de backup, maar ook dat kan geregeld worden.

Op de achtergrond indexeert Mailstore al je berichten en naar wens ook de attachments, zodat er razendsnel in alle berichten kan worden gezocht. Het terugzetten van een e-mailbackup is ook mogelijk dan wel export naar bv. EML en MSG-formaat. Als klap op de vuurpijl is Mailstore ook nog eens portable te installeren en werkt het volledig vanaf een USB-stick of externe harde schijf.

Een absolute aanrader voor degene die geen mailtje meer kwijt wil raken :-) Als je ook contacten en agendagegevens wilt backuppen kan dat niet met Mailstore. Kijk dan eens naar de backup mogelijkheden van eM Client.



Website: http://www.mailstore.com/en/mailstore-home.aspx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten