28 april 2013

Janetter - Complete Twitter Client

Ik was al tijden op zoek naar een vervanger voor de Adobe Air versie van Tweetdeck. Janetter kan uitsluitend met Twitter overweg en niet met andere social media als Facebook en LinkedIN. Dat is jammer, maar als Twitter Client ontbreekt er ook bijna niets! Je kunt er meerdere Twitter accounts in onder brengen en het heeft zowel een compacte modus als één met meerdere kolommen.

Erg handig vind ik de thumbnail-preview van foto's en de conversatie-weergave van Tweets. Verder kun je tweets filteren/blokkeren op tekst zodat je bepaalde tweets niet hoeft te zien. Ook kun je "luidruchtige" Tweeps bv. enkele uren blokkeren zodat je timeline rustig en overzichtelijk blijft. Alles wat je maar wilt regelen en instellen aan je Twitter account is mogelijk. Het werkt ook met allerlei foto- en URL-services samen. Als er nieuwe tweets binnenkomen kun je een melding krijgen en zie je het aantal per kolom of groep.

De themes vind ik afgezien van het donkere theme niet zo mooi (beetje te Aziatisch), maar als je de windows versie gebruikt kun je zelf een nieuwe maken. Er zijn versies van Janetter voor Windows, Mac OsX, Android en IOS. Ik ben om!



Website: http://janetter.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten